Anemos Massages

Gun jezelf een moment van ontspanning!

Ontspannende massage

Een ontspannende massage is een klassieke massage die tot doel heeft de bloedsomloop te verbeteren, de spieren te kalmeren en te zorgen voor ontspanning.

Zo kunnen lichaam en geest in evenwicht gebracht worden zodat stress en spanning verdwijnen of, nog beter, voorkomen kunnen worden.

De ontspannende massage wordt aangeboden als:

  • Ontspannende rugmassage
  • Ontspannende massage totaal (rug, nek, schouders, armen en benen) – vanaf 60 minuten

Hotstone massage

Bij een hotstone massage wordt er gebruik gemaakt van olie en mooie ronde warme basalt stenen. Omdat deze stenen de warmte lang kunnen vasthouden kan de warmte van de steen tijdens de massage goed in het lichaam trekken. Dit zorgt voor ontspanning en verbetert de doorbloeding. Een hotstone massage is een aanrader bij stijve spieren en spierpijn.

Zomers wordt de hotstone massage niet aangeboden omdat het lichaam dan niet voldoende af kan koelen.

Bindweefselmassage

Het menselijk lichaam bestaat voor het grootste deel uit bindweefsel. Bindweefsel komt in het hele lichaam voor en zorgt voor stevigheid tussen de cellen, de weefsels en de organen. Het wordt daarom ook wel steunweefsel genoemd. Ook zorgt het voor onze vochthuishouding, wondgenezing (de vorming van littekenweefsel) en voor afweer (vorming van antistoffen). Een bindweefselmassage is een intensieve massage met als doel de spanning in de huid te laten afnemen en de doorbloeding te verbeteren. De massage kan klachten helpen verlichten en de zichtbaarheid van littekens, striae en cellulitis (sinaasappelhuid) helpen verminderen.

De reacties op een bindweefselmassage zijn verschillend. Van een rode huid tot vermoeidheid. Vaak wordt de massage als onprettig ervaren. Maar het resultaat van de behandeling maakt dit veelal weer goed.

Voor een optimaal resultaat zijn veelal meerdere bindweefselmassages nodig. Daarom wordt deze massage ook in kuurvorm gegeven. Gedurende de kuur wordt het weefsel soepeler, de huid raakt beter doorbloed waardoor de huid er steeds beter uit gaat zien.

De bindweefselmassage wordt aangeboden als:

  • Bindweefselmassage rug
  • Bindweefselmassage benen

Ontspannende voetmassage

Een voetmassage is een laagdrempelige massage.
Het doel van de massage is ontspanning.

Massage bij klachten

Heb je last van specifieke klachten dan kan een klachtgerichte massage uitkomst bieden.
Samen kijken we naar een behandeling op maat.

Prijslijst Anemos Massages 2024

Voor alle massages (behalve de Hotstone massage) geldt:

30 minuten – € 30,00
40 minuten – € 40,00
45 minuten – € 45,00
60 minuten – € 60,00
75 minuten – € 75,00
90 minuten – € 90,00

Hotstone massage
60 minuten – € 67,50
Zomers wordt de Hotstone massage niet aangeboden.

Goed om te weten

De tijd van de massagebehandeling is ook de werkelijke tijd dat je gemasseerd wordt. Er wordt automatisch extra tijd voor je ingepland.

Heb je vragen over een van de behandelingen, of wil je een afspraak maken zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn, dan hoor ik het graag.